Är du säker på att du vill göra detta? Vänligen försök igen.

Ibland, WordPress visar ett fel som:

Är du säker på att du vill göra detta?

Vänligen försök igen.

Detta om ofta orsakas av minnesbegränsningar (skriptet körs ur minnet på grund av flera plugins och komplext tema installerat på plats).

Åtgärda detta minne behöver gränser ökas från standardvärdet 40M. Oftast fixar 128M de flesta uppställningar, men 256M kan användas om mer krävs för vissa operationer. Detta kan göras från wp-config.php :

define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '128M' );

En plugin som WP Config fil Editor kan användas.

Det inte fungerar? Felet kan också orsakas av dålig plugin eller tema kod som genererar minne användning loopar.
Inaktivera plugins och byta till ett standardtema kommer att åtgärda problemet i detta fall. Sedan plugins/tema kan vara återaktiverat en att identifiera som en / kombination som orsakar problemet.

 

Konfigurera inställningar för P2P för Flash Player

Har du någonsin godkända eller funktionshindrade p2p för en webbplats, kollade minns rutan och nu vet du inte hur man ändrar inställningen?

 

Tillgång till Flash Player globala P2P inställningar panelen via denna länk nedan:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager09.html

 

Användning Ta bort alla webbplatss-knappen för att har flash fråga dig igen för varje plats.

 

Använd den här panelen för att ange P2P-nätverk inställningar för en webbplats som du har besökt. Mer information om P2P-nätverk och hur du avgör om du vill aktivera det eller inte, Detta Vad är Peer-Assisted nätverk?

För varje webbplats har du besökt, listan med besökta webbplatser visar:

  • Namnet på den webbplats som du har besökt
  • P2P-nätverk inställningen för webbplatsen

Ändra nätverksinställningar

Ange inställningar för en viss webbplats, markerar du webbplatsen i listan över besökta webbplatser, och ändrar sedan dess inställningar enligt önskemål. I följande lista beskrivs de olika alternativen:

  • Om du inte vill här webbplatsen ska dela vill din bandbredd och du inte bli tillfrågad igen, Välj neka alltid.
  • Om du vill här webbplatsen ska dela vill din bandbredd och du inte bli tillfrågad igen, Välj Tillåt alltid.
  • Om du vill Flash Player alltid fråga dig innan du delar din bandbredd, Välj fråga alltid.

Inaktivera P2P uplink för alla

Att aldrig dela din bandbredd, Välj Inaktivera P2P uplink för alla. Den här inställningen påverkar webbplatser som du redan har besökt och webbplatser som du ännu inte har besökt. Om du avmarkerar detta alternativ, dina tidigare inställningar för enskilda webbplatser (om någon) återställs.