Czy na pewno chcesz to zrobić? Proszę spróbuj ponownie.

Czasami, WordPress pokazuje błąd, takie jak:

Czy na pewno chcesz to zrobić?

Proszę spróbuj ponownie.

To jeśli często spowodowane przez ograniczenia ilości pamięci (skrypt jest uruchamiany z pamięci ze względu na wiele wtyczek i złożonego tematu na stronie).

Aby naprawić tę pamięć limitów musi zostać zwiększony z domyślnej wartości 40M. Zazwyczaj 128M rozwiązuje większość ustawień, ale 256M mogą być używane, jeśli więcej jest wymagane dla niektórych operacji. Można to zrobić z wp-config.php :

define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '128M' );

Plugin jak WP edytor plików Config mogą być używane.

To nie działa? Błąd może być również spowodowane przez zły plugin lub tematu kod, który generuje pamięci użycie pętli.
Wyłączanie wtyczki i przejście na standard tematu będzie rozwiązać problem w takim. Następnie plugins/tematu mogą być reaktywowany po jednym do wyłonienia / połączenie jest przyczyną problemu.

 

Konfiguracja ustawień programu Flash Player, P2P

Czy kiedykolwiek zatwierdzony lub wyłączone p2p na stronie, sprawdzone pamiętać pole, a teraz nie wiem jak zmienić to ustawienie?

 

Dostęp do panelu Globalne ustawienia programu Flash Player P2P przy użyciu tego linku poniżej:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager09.html

 

Zastosowanie Usunąć całą stronęs przycisk, aby ponownie zapytać lampy dla każdej witryny.

 

Panel ten służy do określania ustawień połączeń równorzędnych wspierana dla każdej strony odwiedzone. Aby dowiedzieć się o wzajemnej sieci i wspomagane jak zdecydować, czy włączyć go, zobacz Co jest w sieci typu Peer-Assisted?

Dla każdej strony, którą odwiedziłem, lista odwiedzanych stron wyświetlaczy:

  • Nazwa strony, które odwiedziliśmy
  • Ustawienie sieci peer-wspierana na stronie

Zmiana ustawień sieciowych

Aby określić ustawienia dla danej witryny, wybierz stronę z listy odwiedzanych stron internetowych, a następnie zmienić jego ustawienia zgodnie z potrzebami. Poniższa lista wyjaśnia opcje:

  • Jeśli nie chcesz z tej strony internetowej, aby podzielić się swoją przepustowość i nie chcesz, aby zwrócił się ponownie, wybierz Zawsze odmawiaj.
  • Jeśli nie chcesz z tej strony internetowej, aby podzielić się swoją przepustowość i nie chcesz, aby zwrócił się ponownie, wybierz Zawsze zezwalaj.
  • Jeśli chcesz Flash Player aby zawsze zapytać przed udostępniania przepustowości, wybierz Zawsze pytaj.

Wyłączyć P2P uplink dla wszystkich

Aby nie dzielić się z pasma, wybierz Wyłącz P2P uplink dla wszystkich. To ustawienie dotyczy witryn odwiedzonych już miejsc i jeszcze nie odwiedzili. Jeśli zaznaczenie tej opcji, Twoje poprzednie ustawienia dla poszczególnych stron internetowych (ewentualne) są przywracane.