Polityka prywatności

Polityka prywatności

Videochat-Scripts.com jest zaangażowana w ochronę prywatności użytkownika. Skontaktuj się z nami Submit.Ticket@VideoWhisper.com Jeśli masz jakieś pytania lub problemy dotyczące wykorzystania danych osobowych i chętnie pomożemy Ci.

Za pomocą tej strony lub / i naszych usług, Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z opisem w niniejszej polityce prywatności.

Spis treści

  1. Definicje zastosowane w niniejszej polityce
  2. Zasad ochrony danych, którą idziemy
  3. Jakie prawa przysługują dotyczące Twoich danych osobowych
  4. Jakie dane osobowe zbieramy o Tobie
  5. Jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe
  6. Kto jeszcze ma dostęp do Twoich danych osobowych
  7. Jak zabezpieczamy Twoje dane
  8. Informacje o plikach cookie
  9. Informacje kontaktowe

Definicje

Dane osobowe – wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej.
Przetwarzania – każdą operację lub zestaw operacji dokonywanych na danych osobowych lub zestawy danych osobowych.
Dane dotyczą – osoba fizyczna, której dane osobowe jest przetwarzana.
Dziecko – osoba fizyczna, pod 16 lat..
My/nas (albo skapitalizowane lub nie) -Czat Scripts.com

Zasady ochrony danych

Obiecujemy śledzić następujące zasady ochrony danych:

  • Przetwarzanie danych jest zgodne z prawem, Targi, przezroczyste. Nasza działalność w zakresie przetwarzania mają zgodnego z prawem podstawy. Zawsze bierzemy pod uwagę prawa przed przetwarzania danych osobowych. Będziemy dostarczać Państwu informacji dotyczących przetwarzania na żądanie.
  • Przetwarzanie danych jest ograniczona do celu. Nasza działalność w zakresie przetwarzania nadaje się do celu, dla którego zostały zebrane dane osobowe.
  • Przetwarzanie odbywa się z minimalna ilość danych. Gromadzimy tylko i proces minimalny zestaw danych osobowych wymaganych do celów.
  • Przetwarzanie jest ograniczony okres czasu. Nie będziemy przechowywać dane osobowe przez okres dłuższy, niż jest to potrzebne.
  • Dokładamy wszelkich starań w celu zapewnienia dokładności danych.
  • Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić integralność i poufność danych.

Prawa podmiotu danych

Podmiot danych ma następujące prawa:

  1. Prawo do informacji – co oznacza, że masz prawo wiedzieć, czy dane osobowe są przetwarzane; Jakie dane są zbierane, z których otrzymywany jest i dlaczego i przez kogo jest on przetwarzany.
  2. Prawo do dostępu – co oznacza, masz prawo do dostępu do danych zebranych z/o Tobie. Obejmuje to prawo do zażądania kopii Twoich danych osobowych, zebranych.
  3. Prawo do sprostowania – co oznacza, że masz prawo do żądania ich poprawienia lub usunięcia Twoich danych osobowych, które są niedokładne lub niekompletne.
  4. Prawo do usunięcia danych – co oznacza, w pewnych okolicznościach, możesz poprosić o dane osobowe zostaną usunięte z naszej bazy danych.
  5. Prawo do ograniczenia przetwarzania-czyli gdzie obowiązują pewne ograniczenia, masz prawo do ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych.
  6. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania-czyli w niektórych przypadkach masz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, na przykład w przypadku marketingu bezpośredniego.
  7. Prawo do sprzeciwu wobec zautomatyzowanego przetwarzania – co oznacza, że masz prawo do obiektu do automatycznego przetwarzania, tym, profilowanie; i nie może być uzależnione od decyzji wyłącznie na podstawie zautomatyzowanego przetwarzania. To prawo, które można wykonywać w każdym przypadku, gdy jest wynikiem profilowania, które wywołuje skutki prawne dotyczące lub znacząco wpływa na Ciebie.
  8. Prawo do przenoszenia danych – masz prawo uzyskać dane osobowe w formie do odczytu maszynowego lub jeśli to możliwe, jako bezpośredni przelew z jednego procesora na inny.
  9. Prawo do złożenia skargi – w przypadku gdy możemy odmówić prośby pod prawa dostępu, będziemy dostarczać Ci powód, dlaczego. Jeśli nie jesteś zadowolony ze sposobu Twój wniosek został obsłużony skontaktuj się z nami.
  10. Prawo do pomocy organ nadzorczy – co oznacza, masz prawo do pomocy organu nadzorczego i prawo dla innych środków prawnych, takich jak odszkodowania.
  11. Prawo do wycofania zgody – masz prawo wycofać wszelkie danej zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Dane, które zbieramy

[TODO] – Podane przez nas informacje
Może to być adres e-mail, Nazwa, adres rozliczeniowy, adres domowy itp – głównie te informacje, które są niezbędne do dostarczania Ci produktu/usługi lub aby zwiększyć swoje doświadczenie klienta z nami. Zapisujemy informacje przekazane nam w celu komentarz lub wykonywania innych czynności na stronie internetowej. Informacje te obejmują, na przykład, Twoje imię i adres e-mail.

[TODO] – Informacje automatycznie zbierane o Tobie
Obejmuje to informacje, które są automatycznie zapisywane przez pliki cookie i inne narzędzia sesji. Na przykład, Informacje o Twoim koszyku, Twój adres IP, Twojej historii zakupów (Jeśli tu jest wszelki) itp. Te informacje można poprawić swoje doświadczenia klienta. Podczas korzystania z naszych usług lub spojrzeć na zawartość naszej strony internetowej, Twoje działania mogą być rejestrowane.

[TODO] – Informacje od partnerów
Zbieramy informacje od naszych zaufanych partnerów z potwierdzeniem, że podstaw prawnych, aby udostępniać te informacje z nami. Są to informacje podałeś je bezpośrednio z, lub mieć zebrali się o Tobie na inne podstawy prawne. Zobacz listę naszych partnerów tutaj.

Publicznie dostępne informacje
Może Zbieramy informacje o Tobie, która jest publicznie dostępna.

Jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe

Wykorzystujemy dane osobowe w celu:

  • Nasze usługi. Dotyczy to na przykład rejestracji konta; umożliwiając korzystanie z innych produktów i usług żądanych przez Ciebie; dostarczając produkty promocyjne na żądanie i komunikuje się z Tobą w odniesieniu do tych produktów i usług; Komunikacja i interakcja z użytkownikiem; i powiadamianie o zmianach do wszelkich usług.
  • zwiększyć swoje doświadczenie klienta;
  • spełnia zobowiązań wynikających z prawa lub umowy;
  • [TODO]

Używamy Twoich danych osobowych, uzasadnionych przyczyn lub za jego zgodą.

Ze względu na zawarcie umowy lub realizacji zobowiązań umownych, Możemy przetwarzać dane osobowe w następujących celach:

  • do identyfikacji;
  • Aby świadczyć Ci usługi lub Wyślij/oferta Ci produkt;
  • do komunikowania się do sprzedaży lub faktur;
  • [TODO]

Na ziemi uzasadniony interes, Możemy przetwarzać dane osobowe w następujących celach:

  • do spersonalizowanych ofert * (od nas lub naszych starannie dobranych partnerów.);
  • do administrowania i przeanalizować bazę naszych klientów (zakupowych i historia) w celu poprawy jakości, wiele, i dostępność produktów / usług oferowanych/pod warunkiem,;
  • przeprowadzenie ankiety dotyczącej zadowolenia klienta;
  • [TODO]

Tak długo, jak nie poinformowali nas inaczej, Uważamy, że oferując produkty/usługi, które są podobne lub te same do zakupów zachowanie historii/przeglądania za nasz interes.

Za Twoją zgodą możemy przetwarzać dane osobowe w następujących celach:

  • do wysyłania newsletterów i kampanii oferuje (od nas lub naszych starannie dobranych partnerów.);
  • do innych celów to prosiliśmy o zgodę na;
  • [TODO]

Możemy przetwarzać dane osobowe klienta w celu wypełnienia obowiązku powstanie z prawem i/lub wykorzystania Twoich danych osobowych dla opcji przewidzianych przez prawo. Zastrzegamy sobie prawo do anonimizacji danych osobowych zebranych i używać takich danych. Będziemy używać danych poza zakresem tej zasady tylko wtedy, gdy są anonimowe. Możemy zapisać informacje rozliczeniowe i inne informacje zgromadzone na temat użytkownika dla tak długo, jak potrzebne dla celów rachunkowości lub innych zobowiązań wynikających z prawa, ale nie dłużej niż [TODO]

My może przetwarzać dane osobowe, w innych celach, które nie są wymienione tutaj, ale są zgodne z pierwotnym celem, dla którego zostały zebrane dane. W tym celu, możemy zapewnić, że:

  • powiązanie celów, kontekst i charakteru danych osobowych nadaje się do dalszego przetwarzania;
  • dalsze przetwarzanie nie zaszkodziłoby jego zainteresowań i
  • byłoby odpowiednie zabezpieczenie w celu przetwarzania.

Poinformujemy Cię o wszelkich dalszego przetwarzania i celów.

Kto jeszcze ma dostęp do Twoich danych osobowych

Nie udostępniamy Twoich danych osobowych z obcymi. Twoich danych osobowych jest w niektórych przypadkach przewidzianych do naszych zaufanych partnerów w celu albo umożliwiają świadczenie usług użytkownikowi lub zwiększyć swoje doświadczenie klienta. Możemy udostępniać Twoje dane z:

Nasi partnerzy przetwarzania:

  • [TODO]

Partnerów biznesowych:

  • [TODO]

Połączonych stron trzecich:

  • [TODO]

Pracujemy tylko z przetwarzania partnerów, którzy są w stanie zapewnić odpowiedni poziom ochrony danych osobowych. Możemy ujawnić dane osobowe osobom trzecim lub urzędników państwowych, gdy jesteśmy zobowiązani prawnie do tego. Może możemy ujawnić dane osobowe stronom trzecim, jeśli użytkownik wyraził zgodę, lub jeśli istnieją inne podstawy prawne dla niego.

Jak zabezpieczamy Twoje dane

Dokładamy wszelkich starań, aby chronić dane osobowe. Używamy bezpiecznych protokołów komunikacji i przesyłania danych (takich jak HTTPS). Używamy anonimizera i pseudonymising, w odpowiednich przypadkach. Monitorujemy nasze systemy dla możliwych luk w zabezpieczeniach i ataki.[TODO] – opisać dodatkowe środki bezpieczeństwa.

Mimo, że dokładamy starań nie możemy zagwarantować bezpieczeństwa informacji. Jednak, Obiecujemy powiadomić o tym odpowiednie organy naruszeń ochrony danych. Również powiadomimy Cię, jeśli istnieje zagrożenie dla praw lub interesów. Zrobimy wszystko, co możemy rozsądnie, aby zapobiec piractwu i wspomaganie organów powinny wystąpić naruszenie.

Jeśli masz konto z nami, Należy zauważyć, że twój username i hasło tajemnicy.

Dzieci

Nie zamierzamy zbierać lub świadomie gromadzić danych osobowych dzieci. Nie kierujemy dzieci z naszych usług.

Pliki cookie i inne technologie, których używamy

Używamy plików cookie lub podobnych technologii, aby analizować zachowanie klienta, administrowania witryną, śledzenie użytkowników’ ruchy, i do zbierania informacji o użytkownikach. To jest wykonywane w celu personalizacji i zwiększyć swoje doświadczenie z nami.

Plik cookie to plik tekstowy małe przechowywane na twoim komputerze. Pliki cookie przechowują informacje, który jest używany do pomóc miejsc pracy. Tylko mamy dostęp do plików cookie utworzonych przez naszą stronę internetową. Można kontrolować pliki cookie na poziomie przeglądarki. Wyłączenie plików cookie może utrudniać korzystanie z niektórych funkcji.

Używamy plików cookie w następujących celach:

  • Niezbędne pliki cookie – te pliki cookie są wymagane, aby być w stanie użyć niektóre ważne funkcje na naszej stronie internetowej, takie jak logowanie. Te pliki cookie nie zbierają żadnych danych osobowych.
  • Funkcjonalne pliki cookie – te pliki cookie zapewniają funkcjonalność, która sprawia, że korzystanie z naszych usług, które są bardziej wygodne i umożliwia dostarczanie bardziej spersonalizowane funkcje. Na przykład, mogą oni pamiętać, swoje imię i e-mail w formularzach komentarz, więc nie musisz ponownie wprowadzić te informacje następnym razem, gdy komentując.
  • Analityczne pliki cookie – te pliki cookie są używane do śledzenia użycia i wydajności z naszej witryny i usług
  • Reklamowe pliki cookie – te pliki cookie są używane do dostarczania reklam, które są istotne dla Ciebie i Twoich zainteresowań. W dodatku, służą one do ograniczenia liczby wyświetleń reklamy. Zwykle są one umieszczane na stronie przez sieci reklamowe za zgodą operatora serwisu. Te pliki cookie należy pamiętać, że użytkownik odwiedził stronę internetową i ta informacja jest współużytkowany z innymi podmiotami, np. Często targetujące lub reklamowe pliki cookie będą połączone z funkcjami witryny udostępnianymi przez inne podmioty.

Możesz usunąć pliki cookie zapisane w komputerze za pomocą ustawień przeglądarki. Alternatywnie, niektórych 3rd strona umowy ciasteczka można kontrolować przy użyciu platformy poprawy ochrony prywatności, takie jak optout.aboutads.info lub youronlinechoices.com. Aby uzyskać więcej informacji o plikach cookie, Odwiedź allaboutcookies.org.

Używamy Google Analytics do pomiaru ruchu na naszej stronie internetowej. Google ma ich własnej polityki prywatności, które można przejrzeć tutaj. Jeśli chcieliby Państwo zrezygnować ze śledzenia przez Google Analytics, Odwiedź Stronę rezygnacji z Google Analytics.

Informacje kontaktowe

Kontakt przedstawiciela w UE

Organ nadzorczy
Adres e-mail: info@dataprotection.ie
Telefon: +353 57 868 4800

Zmiany w polityce prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany do niniejszej polityki prywatności.
Ostatniej modyfikacji maja 25, 2018.