Polityka prywatności

Polityka prywatności

Videochat-Scripts.com jest zaangażowana w ochronę prywatności użytkownika. Skontaktuj się z nami Submit.Ticket@VideoWhisper.com Jeśli masz jakieś pytania lub problemy dotyczące wykorzystania danych osobowych i chętnie pomożemy Ci.

Za pomocą tej strony lub / i naszych usług, Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z opisem w niniejszej polityce prywatności.

Spis treści

  1. Definicje zastosowane w niniejszej polityce
  2. Zasad ochrony danych, którą idziemy
  3. Jakie prawa przysługują dotyczące Twoich danych osobowych
  4. Jakie dane osobowe zbieramy o Tobie
  5. Jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe
  6. Kto jeszcze ma dostęp do Twoich danych osobowych
  7. Jak zabezpieczamy Twoje dane
  8. Informacje o plikach cookie
  9. Informacje kontaktowe

Definicje

Dane osobowe – wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej.
Przetwarzania – każdą operację lub zestaw operacji dokonywanych na danych osobowych lub zestawy danych osobowych.
Dane dotyczą – osoba fizyczna, której dane osobowe jest przetwarzana.
Dziecko – osoba fizyczna, pod 16 lat..
My/nas (albo skapitalizowane lub nie) -Czat Scripts.com

Zasady ochrony danych

Obiecujemy śledzić następujące zasady ochrony danych:

  • Przetwarzanie danych jest zgodne z prawem, Targi, przezroczyste. Nasza działalność w zakresie przetwarzania mają zgodnego z prawem podstawy. Zawsze bierzemy pod uwagę prawa przed przetwarzania danych osobowych. Będziemy dostarczać Państwu informacji dotyczących przetwarzania na żądanie.
  • Przetwarzanie danych jest ograniczona do celu. Nasza działalność w zakresie przetwarzania nadaje się do celu, dla którego zostały zebrane dane osobowe.
  • Przetwarzanie odbywa się z minimalna ilość danych. Gromadzimy tylko i proces minimalny zestaw danych osobowych wymaganych do celów.
  • Przetwarzanie jest ograniczony okres czasu. Nie będziemy przechowywać dane osobowe przez okres dłuższy, niż jest to potrzebne.
  • Dokładamy wszelkich starań w celu zapewnienia dokładności danych.
  • Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić integralność i poufność danych.

Prawa podmiotu danych

Podmiot danych ma następujące prawa:

  1. Prawo do informacji – co oznacza, że masz prawo wiedzieć, czy dane osobowe są przetwarzane; Jakie dane są zbierane, z których otrzymywany jest i dlaczego i przez kogo jest on przetwarzany.
  2. Prawo do dostępu – co oznacza, masz prawo do dostępu do danych zebranych z/o Tobie. Obejmuje to prawo do zażądania kopii Twoich danych osobowych, zebranych.
  3. Prawo do sprostowania – co oznacza, że masz prawo do żądania ich poprawienia lub usunięcia Twoich danych osobowych, które są niedokładne lub niekompletne.
  4. Prawo do usunięcia danych – co oznacza, w pewnych okolicznościach, możesz poprosić o dane osobowe zostaną usunięte z naszej bazy danych.
  5. Prawo do ograniczenia przetwarzania-czyli gdzie obowiązują pewne ograniczenia, masz prawo do ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych.
  6. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania-czyli w niektórych przypadkach masz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, na przykład w przypadku marketingu bezpośredniego.
  7. Prawo do sprzeciwu wobec zautomatyzowanego przetwarzania – co oznacza, że masz prawo do obiektu do automatycznego przetwarzania, tym, profilowanie; i nie może być uzależnione od decyzji wyłącznie na podstawie zautomatyzowanego przetwarzania. To prawo, które można wykonywać w każdym przypadku, gdy jest wynikiem profilowania, które wywołuje skutki prawne dotyczące lub znacząco wpływa na Ciebie.
  8. Prawo do przenoszenia danych – masz prawo uzyskać dane osobowe w formie do odczytu maszynowego lub jeśli to możliwe, jako bezpośredni przelew z jednego procesora na inny.
  9. Prawo do złożenia skargi – w przypadku gdy możemy odmówić prośby pod prawa dostępu, będziemy dostarczać Ci powód, dlaczego. Jeśli nie jesteś zadowolony ze sposobu Twój wniosek został obsłużony skontaktuj się z nami.
  10. Prawo do pomocy organ nadzorczy – co oznacza, masz prawo do pomocy organu nadzorczego i prawo dla innych środków prawnych, takich jak odszkodowania.
  11. Prawo do wycofania zgody – masz prawo wycofać wszelkie danej zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Dane, które zbieramy

[TODO] – Podane przez nas informacje
Może to być adres e-mail, Nazwa, adres rozliczeniowy, adres domowy itp – głównie te informacje, które są niezbędne do dostarczania Ci produktu/usługi lub aby zwiększyć swoje doświadczenie klienta z nami. Zapisujemy informacje przekazane nam w celu komentarz lub wykonywania innych czynności na stronie internetowej. Informacje te obejmują, na przykład, Twoje imię i adres e-mail.

[TODO] – Informacje automatycznie zbierane o Tobie
Obejmuje to informacje, które są automatycznie zapisywane przez pliki cookie i inne narzędzia sesji. Na przykład, Informacje o Twoim koszyku, Twój adres IP, Twojej historii zakupów (Jeśli tu jest wszelki) itp. Te informacje można poprawić swoje doświadczenia klienta. Podczas korzystania z naszych usług lub spojrzeć na zawartość naszej strony internetowej, Twoje działania mogą być rejestrowane.

[TODO] – Informacje od partnerów
Zbieramy informacje od naszych zaufanych partnerów z potwierdzeniem, że podstaw prawnych, aby udostępniać te informacje z nami. Są to informacje podałeś je bezpośrednio z, lub mieć zebrali się o Tobie na inne podstawy prawne. Zobacz listę naszych partnerów tutaj.

Publicznie dostępne informacje
Może Zbieramy informacje o Tobie, która jest publicznie dostępna.

Jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe

Wykorzystujemy dane osobowe w celu:

  • Nasze usługi. This includes for example registering your account; providing you with other products and services that you have requested; providing you with promotional items at your request and communicating with you in relation to those products and services; communicating and interacting with you; and notifying you of changes to any services.
  • enhance your customer experience;
  • fulfil an obligation under law or contract;
  • [TODO]

We use your Personal Data on legitimate grounds and/or with your Consent.

On the grounds of entering into a contract or fulfilling contractual obligations, we Process your Personal Data for the following purposes:

  • to identify you;
  • to provide you a service or to send/offer you a product;
  • to communicate either for sales or invoicing;
  • [TODO]

On the ground of legitimate interest, we Process your Personal Data for the following purposes:

  • to send you personalized offers* (od nas lub naszych starannie dobranych partnerów.);
  • do administrowania i przeanalizować bazę naszych klientów (zakupowych i historia) w celu poprawy jakości, wiele, i dostępność produktów / usług oferowanych/pod warunkiem,;
  • przeprowadzenie ankiety dotyczącej zadowolenia klienta;
  • [TODO]

Tak długo, jak nie poinformowali nas inaczej, Uważamy, że oferując produkty/usługi, które są podobne lub te same do zakupów zachowanie historii/przeglądania za nasz interes.

Za Twoją zgodą możemy przetwarzać dane osobowe w następujących celach:

  • do wysyłania newsletterów i kampanii oferuje (od nas lub naszych starannie dobranych partnerów.);
  • do innych celów to prosiliśmy o zgodę na;
  • [TODO]

Możemy przetwarzać dane osobowe klienta w celu wypełnienia obowiązku powstanie z prawem i/lub wykorzystania Twoich danych osobowych dla opcji przewidzianych przez prawo. We reserve the right to anonymise Personal Data gathered and to use any such data. We will use data outside the scope of this Policy only when it is anonymised. We save your billing information and other information gathered about you for as long as needed for accounting purposes or other obligations deriving from law, but not longer than [TODO]

We might process your Personal Data for additional purposes that are not mentioned here, but are compatible with the original purpose for which the data was gathered. To do this, we will ensure that:

  • the link between purposes, context and nature of Personal Data is suitable for further Processing;
  • the further Processing would not harm your interests and
  • there would be appropriate safeguard for Processing.

Poinformujemy Cię o wszelkich dalszego przetwarzania i celów.

Kto jeszcze ma dostęp do Twoich danych osobowych

Nie udostępniamy Twoich danych osobowych z obcymi. Twoich danych osobowych jest w niektórych przypadkach przewidzianych do naszych zaufanych partnerów w celu albo umożliwiają świadczenie usług użytkownikowi lub zwiększyć swoje doświadczenie klienta. Możemy udostępniać Twoje dane z:

Nasi partnerzy przetwarzania:

  • [TODO]

Partnerów biznesowych:

  • [TODO]

Połączonych stron trzecich:

  • [TODO]

Pracujemy tylko z przetwarzania partnerów, którzy są w stanie zapewnić odpowiedni poziom ochrony danych osobowych. Możemy ujawnić dane osobowe osobom trzecim lub urzędników państwowych, gdy jesteśmy zobowiązani prawnie do tego. Może możemy ujawnić dane osobowe stronom trzecim, jeśli użytkownik wyraził zgodę, lub jeśli istnieją inne podstawy prawne dla niego.

Jak zabezpieczamy Twoje dane

We do our best to keep your Personal Data safe. We use safe protocols for communication and transferring data (such as HTTPS). We use anonymising and pseudonymising where suitable. We monitor our systems for possible vulnerabilities and attacks.[TODO]describe additional security measures.

Even though we try our best we can not guarantee the security of information. However, we promise to notify suitable authorities of data breaches. We will also notify you if there is a threat to your rights or interests. We will do everything we reasonably can to prevent security breaches and to assist authorities should any breaches occur.

If you have an account with us, note that you have to keep your username and password secret.

Children

We do not intend to collect or knowingly collect information from children. We do not target children with our services.

Cookies and other technologies we use

We use cookies and/or similar technologies to analyse customer behaviour, administer the website, track usersmovements, and to collect information about users. This is done in order to personalise and enhance your experience with us.

A cookie is a tiny text file stored on your computer. Cookies store information that is used to help make sites work. Only we can access the cookies created by our website. You can control your cookies at the browser level. Choosing to disable cookies may hinder your use of certain functions.

We use cookies for the following purposes:

  • Necessary cookies – these cookies are required for you to be able to use some important features on our website, such as logging in. These cookies don’t collect any personal information.
  • Functionality cookies – these cookies provide functionality that makes using our service more convenient and makes providing more personalised features possible. Na przykład, they might remember your name and e-mail in comment forms so you don’t have to re-enter this information next time when commenting.
  • Analytics cookiesthese cookies are used to track the use and performance of our website and services
  • Advertising cookiesthese cookies are used to deliver advertisements that are relevant to you and to your interests. In addition, they are used to limit the number of times you see an advertisement. They are usually placed to the website by advertising networks with the website operator’s permission. These cookies remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

You can remove cookies stored in your computer via your browser settings. Alternatively, you can control some 3rd party cookies by using a privacy enhancement platform such as optout.aboutads.info lub youronlinechoices.com. For more information about cookies, visit allaboutcookies.org.

We use Google Analytics to measure traffic on our website. Google has their own Privacy Policy which you can review tutaj. If you’d like to opt out of tracking by Google Analytics, visit the Google Analytics opt-out page.

Contact Information

Representative Contact in the EU

Supervisory Authority
Adres e-mail: info@dataprotection.ie
Phone: +353 57 868 4800

Changes to this Privacy Policy

We reserve the right to make change to this Privacy Policy.
Last modification was made May 25, 2018.