Privacybeleid

Privacybeleid

Videochat-Scripts.com is vastbesloten om de bescherming van uw privacy. Contact met ons op Submit.ticket@videowhisper.com Als u nog vragen of problemen met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens en wij zullen u graag helpen.

Door het gebruik van deze site of / en onze diensten, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Inhoudsopgave

  1. In dit beleid gebruikte definities
  2. Beginselen inzake gegevensbescherming die we volgen
  3. Welke rechten heb je met betrekking tot uw persoonlijke gegevens
  4. Welke persoonlijke gegevens wij over u verzamelen
  5. Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens
  6. Wie heeft verder toegang tot uw persoonlijke gegevens
  7. Hoe we uw gegevens beveiligen
  8. Informatie over cookies
  9. Contact informatie

Definities

Persoonlijke gegevens -iedere informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.
Verwerking – elke handeling of elk geheel van bewerkingen die wordt uitgevoerd op persoonsgegevens of sets van persoonlijke gegevens.
Betrokkene – een natuurlijke persoon wiens persoonsgegevens wordt verwerkt.
Kind – een natuurlijke persoon die onder 16 jaar oud.
Wij/ons (hetzij gekapitaliseerd of niet) – Videochat-Scripts.com

Beginselen inzake gegevensbescherming

Wij beloven te volgen van de volgende beginselen inzake gegevensbescherming:

  • Verwerking is rechtmatig, eerlijke, transparant. Onze verwerkingsactiviteiten hebben wettige redenen. We overwegen altijd uw rechten vóór verwerking persoonsgegevens. Wij voorzien u van informatie over de verwerking op verzoek.
  • Verwerking is beperkt tot het doel. Onze verwerkingsactiviteiten geschikt zijn voor het doel waarvoor persoonsgegevens werd verzameld.
  • Verwerking gebeurt met minimale gegevens. Wij verzamelen alleen en proces de minimale hoeveelheid persoonlijke gegevens vereist voor elk doel.
  • Verwerking is beperkt met een periode. We zullen uw persoonlijke gegevens voor langer dan nodig niet bewaren.
  • Wij zullen ons best doen om de juistheid van gegevens.
  • Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen de integriteit en de vertrouwelijkheid van gegevens.

De rechten van de betrokkene de

De betrokkene beschikt over de volgende rechten:

  1. Recht op informatie-wat betekent dat u naar rechts om te weten of uw persoonlijke gegevens wordt verwerkt; welke gegevens worden verzameld, van waar zij wordt verkregen en waarom en door wie het wordt verwerkt.
  2. Recht op toegang – wat betekent dat u het recht op toegang tot de gegevens verzameld van/over jou. Dit omvat uw recht op het aanvragen en verkrijgen van een kopie van uw persoonlijke gegevens verzameld.
  3. Recht op rectificatie – wat betekent dat u het recht op verzoek rechtzetting of wissing van uw persoonsgegevens die onjuist of onvolledig.
  4. Recht op uitwissing – wat betekent dat in bepaalde omstandigheden u kunt aanvragen voor uw persoonlijke gegevens worden gewist uit onze administratie.
  5. Recht te beperken verwerking – wat betekent waar bepaalde voorwaarden van toepassing, u hebt het recht om te beperken van de verwerking van uw persoonsgegevens.
  6. Rechts te verzetten tegen verwerking – wat betekent dat in bepaalde gevallen hebt u het recht bezwaar te maken tegen verwerking van uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld in het geval van direct marketing.
  7. Recht bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking-wat betekent dat u het recht bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking, met inbegrip van profilering; en niet te worden onderworpen aan een besluit uitsluitend gebaseerd op geautomatiseerde verwerking. Dit recht die u uitoefenen kunt wanneer er een resultaat van de profielen die rechtsgevolgen betreffende of aanzienlijke invloed zijn op je.
  8. Recht op data portability-u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in een leesbare indeling of als het haalbaar is, Als een rechtstreekse overdracht van de ene Processor naar de andere.
  9. Recht tot het indienen van een klacht-in het geval dat wij uw verzoek onder de rechten van toegang weigeren, Wij zullen u voorzien van een reden waarom. Contacteer ons als u niet tevreden bent met de manier waarop die uw verzoek is afgehandeld.
  10. Goed voor de hulp van toezichthoudende autoriteit – Wat betekent dat u het recht voor de hulp van een toezichthoudende autoriteit en voor andere rechtsmiddelen zoals het beweert schade.
  11. Recht toestemming in te trekken – hebt u het recht trekken elk gegeven toestemming voor verwerking van uw persoonsgegevens.

Gegevens die wij verzamelen

[TODO] – Informatie die u ons hebt gegeven
Dit zou uw e-mailadres, naam, factuuradres, Home-adres etc-hoofdzakelijk informatie die noodzakelijk is voor het leveren u een product/dienst of uw klantervaring met ons te verbeteren. We besparen de informatie u ons geeft om u te reageren of uitvoeren van andere activiteiten op de website. Deze informatie omvat, bijvoorbeeld, uw naam en e-mail adres.

[TODO] – Automatisch over u verzamelde informatie
Dit omvat informatie die automatisch is opgeslagen door cookies en andere sessie-tools. Bijvoorbeeld, uw shopping cart informatie, uw IP-adres, uw winkelen geschiedenis (Als er om het even) enz. Deze informatie wordt gebruikt om uw klantervaring te verbeteren. Wanneer u onze diensten gebruikt of bekijkt u de inhoud van onze website, uw activiteiten kunnen worden aangemeld.

[TODO] – Informatie van onze partners
We verzamelen informatie van onze vertrouwde partners met de bevestiging dat zij juridische redenen hebben om delen die informatie met ons. Dit is ofwel informatie u hen rechtstreeks met hebt verstrekt of die zij hebben verzameld over u op andere rechtsgronden. Zie de lijst van onze partners Hier.

Openbaar beschikbare informatie
We kunnen informatie verzamelen over u die publiekelijk beschikbaar is.

Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens

We gebruiken uw persoonlijke gegevens met het oog op:

  • onze dienstverlening aan u. Dit omvat bijvoorbeeld het registreren van uw account; u te voorzien van andere producten en diensten die u hebt aangevraagd; u te voorzien van promotionele artikelen op uw verzoek en de communicatie met u met betrekking tot deze producten en diensten; communicatie en interactie met u; en melding van wijzigingen in alle diensten.
  • Verbeter uw klantervaring;
  • nakoming van een verplichting onder de wet of contract;
  • [TODO]

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens op legitieme gronden en/of met uw toestemming.

Op grond van het aangaan van een contract of contractuele verplichtingen, We verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u te identificeren;
  • om u een dienst of te verzenden/bieden u een product;
  • om te communiceren ofwel voor verkoop of facturering;
  • [TODO]

Op grond van rechtmatig belang, We verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • voor het verzenden van u gepersonaliseerde aanbiedingen * (van ons en/of onze zorgvuldig geselecteerde partners);
  • beheren en analyseren van ons klantenbestand (koopgedrag en geschiedenis) om de kwaliteit te verbeteren, verscheidenheid, en de beschikbaarheid van producten / diensten aangeboden/geboden;
  • te voeren vragenlijsten over klanttevredenheid;
  • [TODO]

Zolang u hebben niet geïnformeerd over ons anders, Wij bieden u producten/diensten die gelijksoortige of dezelfde tot uw aankoop geschiedenis/browsen gedrag als onze rechtmatig belang.

Met uw toestemming verwerken wij uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • biedt om u nieuwsbrieven en campagne (van ons en/of onze zorgvuldig geselecteerde partners);
  • voor andere doeleinden hebben wij uw toestemming voor gevraagd;
  • [TODO]

We verwerken uw persoonsgegevens om te voldoen aan de verplichting opstaan uit de wet en/of gebruik van uw persoonsgegevens voor opties wet voorschrijft. We reserve the right to anonymise Personal Data gathered and to use any such data. We will use data outside the scope of this Policy only when it is anonymised. We save your billing information and other information gathered about you for as long as needed for accounting purposes or other obligations deriving from law, but not longer than [TODO]

We might process your Personal Data for additional purposes that are not mentioned here, but are compatible with the original purpose for which the data was gathered. To do this, we will ensure that:

  • the link between purposes, context and nature of Personal Data is suitable for further Processing;
  • the further Processing would not harm your interests and
  • there would be appropriate safeguard for Processing.

We will inform you of any further Processing and purposes.

Who else can access your Personal Data

We do not share your Personal Data with strangers. Personal Data about you is in some cases provided to our trusted partners in order to either make providing the service to you possible or to enhance your customer experience. We share your data with:

Our processing partners:

  • [TODO]

Our business partners:

  • [TODO]

Connected third parties:

  • [TODO]

We only work with Processing partners who are able to ensure adequate level of protection to your Personal Data. We disclose your Personal Data to third parties or public officials when we are legally obliged to do so. We might disclose your Personal Data to third parties if you have consented to it or if there are other legal grounds for it.

Hoe we uw gegevens beveiligen

We doen ons best om uw persoonlijke gegevens veilig. We gebruiken veilige protocollen voor communicatie en gegevensoverdracht (zoals HTTPS). We gebruiken anonymising en pseudonymising waar geschikt. Wij controleren onze systemen voor mogelijke kwetsbaarheden en aanvallen.[TODO] – beschrijven van extra veiligheidsmaatregelen.

Hoewel we proberen ons best we kunnen niet garanderen dat de veiligheid van informatie. Echter, Wij beloven om geschikte autoriteiten van gegevens overtredingen te stellen. We zullen ook u op de hoogte als er een bedreiging voor uw rechten of belangen. Wij zullen er alles aan doen redelijk ter voorkoming van inbreuken op de beveiliging en autoriteiten te helpen moeten eventuele inbreuken worden uitgevoerd.

Als u een account bij ons hebt, Merk op dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord geheim te houden.

Kinderen

We niet van plan om te verzamelen of willens en wetens het verzamelen van gegevens van kinderen. We do not target children with our services.

Cookies and other technologies we use

We use cookies and/or similar technologies to analyse customer behaviour, administer the website, track usersmovements, and to collect information about users. This is done in order to personalise and enhance your experience with us.

A cookie is a tiny text file stored on your computer. Cookies store information that is used to help make sites work. Only we can access the cookies created by our website. You can control your cookies at the browser level. Choosing to disable cookies may hinder your use of certain functions.

We use cookies for the following purposes:

  • Necessary cookies – these cookies are required for you to be able to use some important features on our website, such as logging in. These cookies don’t collect any personal information.
  • Functionality cookies – these cookies provide functionality that makes using our service more convenient and makes providing more personalised features possible. Bijvoorbeeld, they might remember your name and e-mail in comment forms so you don’t have to re-enter this information next time when commenting.
  • Analytics cookiesthese cookies are used to track the use and performance of our website and services
  • Advertising cookiesthese cookies are used to deliver advertisements that are relevant to you and to your interests. In addition, they are used to limit the number of times you see an advertisement. They are usually placed to the website by advertising networks with the website operator’s permission. These cookies remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

You can remove cookies stored in your computer via your browser settings. Alternatively, you can control some 3rd party cookies by using a privacy enhancement platform such as optout.aboutads.info of youronlinechoices.com. For more information about cookies, visit allaboutcookies.org.

We use Google Analytics to measure traffic on our website. Google has their own Privacy Policy which you can review Hier. If you’d like to opt out of tracking by Google Analytics, visit the Google Analytics opt-out page.

Contact Information

Representative Contact in the EU

Supervisory Authority
E-mail: info@dataprotection.ie
Phone: +353 57 868 4800

Changes to this Privacy Policy

We reserve the right to make change to this Privacy Policy.
Last modification was made May 25, 2018.